Afzetcontainer kopen

 

Bij G. Vernooy Retail & Trading B.V. kunt u altijd de juiste afzetcontainer kopen. Met een afzetcontainer bedoelen we meestal een portaalcontainer of een openbakcontainer, die bedoeld is voor het vervoeren van bijvoorbeeld bouwafval. Uw afzetcontainer wordt soms uitgevoerd met een Franse deur (of Franse klep), met een 'huisje', of met een hydraulische deksel. We kunnen deze containers nieuw leveren, maar soms hebben we ook gebruikte containers op voorraad die voldoen aan uw eisen. Een gebruikte container kan u veel geld besparen. We passen deze afzetcontainers in Tiel, nabij Nijmegen, aan op basis van uw specificaties. Zo koopt u altijd de juiste container. Weet u niet welke afzetcontainer u moet kopen? We denken graag met u mee.

Benieuwd naar onze containers?

Bekijk ons aanbod

Een nieuwe of gebruikte afzetcontainer kopen

U kunt bij ons altijd de juiste afzetcontainer kopen. U kunt een nieuwe afvalcontainer op maat kopen, maar ook een tweedehands afzetcontainer behoort tot de mogelijkheden. In alle gevallen heeft u de keuze uit een afzetcontainer in diverse modellen en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor een vloeistofdichte container. Zo kunt u altijd de juiste container kopen. Op deze manier bent u snel weer van al het afval en grofvuil af. Ideaal bij bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing. Ook wanneer u tijdens de werkzaamheden in uw bedrijf veel afval produceert, dan loont het de moeite om een speciale container hiervoor te kopen. Het maakt hierbij niet uit of u nu een standaard afzetcontainer wilt kopen of andere oplossing nodig heeft.

Neem contact met ons op of kom langs

Bent u benieuwd naar welke container u kunt kopen, zoals een afzetcontainer? We hebben diverse afzetcontainers in ons ruime aanbod en we adviseren u graag over de beste container in uw situatie. Neem dus contact met ons op door te bellen naar +31(0)344 699699 of door een e-mail te sturen naar info@vernooy.nl.