Particulieren

Vernooy voert een ruim assortiment van containers met verschillende toepassingen, beschikbaar voor u als particulier. Alle producten van Vernooy zijn af te halen in Tiel, maar we kunnen deze tevens overal in Nederland afleveren. Ze zijn beschikbaar voor zowel de verkoop als verhuur. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een stapelbak, een opslagplaats zoekt of een paardenstal? U bent bij Vernooy bent u aan het juiste adres. Mochten we de toepassing die u zoekt niet direct noemen of heeft u specifieke wensen met het oog op de container? Bel dan met Alexander op nummer +31(0)344 699699.

Stapelbak

Vernooy biedt stapelbakken voor de opslag van goederen. Deze bakken zijn stapelbaar en nemen hierdoor weinig ruimte in beslag. Daarnaast kunt u deze met zowel een heftruck als paletwagen vervoeren. De stapelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop. Of het u nu gaat om tijdelijke of permanente opslag, bij Vernooy bent u aan het juiste adres. De stapelbakken van Vernooy zijn af te halen in Tiel, maar we kunnen deze tevens overal in Nederland afleveren.

Opslagcontainer

Bent u op zoek naar een container voor de opslag? Of het hierbij nu gaat om een tijdelijke opslagcontainer of een container voor permanent gebruik, u bent bij Vernooy aan het juiste adres. Vernooy biedt opslagcontainers in verschillende maten, afhankelijk van uw wensen.

Paardenstal

Een paardenbox of paardenstal container kunt u gemakkelijk plaatsen en verplaatsen. Vernooy maakt paardenstallen van 20ft. en 40ft. containers. We kunnen uit één 20ft. container twee stallen en uit één 40ft. container vier stallen met staldeuren maken. We plaatsen schotten en brengen aan één zijde staldeuren aan. De stallen zijn geschikt voor zowel tijdelijk als permanent gebruik en beschikbaar voor zowel de verkoop als verhuur.

Op dit moment is dit type container niet te vinden in de website. Onze voorraad wisselt zeer snel waardoor niet altijd alle beschikbare items erop staan. Bel gerust met ons verkoopteam en vraag naar de beschikbaarheid; 0344 699699 of stuur een aanvraag via het contactformulier op de contactpagina.