Festivals en evenementen

Vernooy heeft een ruim assortiment aan containers met verschillende toepassingen beschikbaar, voor festivals en evenementen. U kunt alle producten van Vernooy afhalen in Tiel of deze overal door Nederland laten leveren. De containers zijn beschikbaar voor zowel de verkoop als verhuur. Bent u op zoek naar een container voor opslag, een tijdelijke tunnel of een kassa voor de kaartverkoop? Bij Vernooy bent u aan het juiste adres. Mochten we de toepassing die u zoekt niet direct noemen of heeft u specifieke wensen met het oog op de container? Bel dan met Alexander op nummer +31(0)344 699699.

 

Opslagcontainer

Bent u opzoek naar een opslagplaats voor op uw festivalterrein? Dan bent u aan het juiste adres. Wij bieden containers voor zowel tijdelijk als permanente opslag, die beschikbaar zijn voor zowel verhuur als verkoop. Deze containers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Deze containers kunt u onder andere gebruiken om drank veilig op te slaan of toe te passen als garderobe.

 

Containertunnel

Als evenementenorganisatie wilt u bezoekers over beoogde paden leiden. Hiervoor vormen onze containertunnels een prima oplossing. De tunnels zijn opgebouwd uit verschillende doorloopcontainers, die u achter elkaar kunt plaatsen. U kunt de tunnels bijvoorbeeld gebruiken om de rij voor de kassa in goede banen te leiden, of om de bezoekers op een geordende manier over het festivalterrein te leiden.

 

Kassacontainer

Heeft u voor uw festival of evenement een kassa nodig? Of het nu gaat om een kassa voor de kaartverkoop, of bijvoorbeeld voor de verkoop van eten en drinken, onze kassacontainers bieden hiervoor de perfecte oplossing. De containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uit te rusten met een variërend aantal kassa’s.

 

EHBO unit / beveiligingsunit

Vernooy biedt EHBO- en beveiligingsunits voor evenementen en festivals. We stellen deze ruimtes samen met containers en voorzien ze van EHBO-voorzieningen. Hier kunt u zieken en gewonden verzorgen, of onruststokers tijdelijk vasthouden. Deze containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de grootte van het evenement. De EHBO ruimtes en beveiligingsruimtes zijn beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop en we kunnen deze overal in Nederland leveren.

 

Kleedkamer

Vernooy biedt kleedkamers voor evenementen en festivals. We maken deze ruimtes van containers en voorzien ze van een grote kleedruimte met douches, toiletten en wastafels. De containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de grootte van het evenement. De kleedkamerunits zijn beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop en we kunnen deze overal in Nederland leveren.
 

 

Lockerunit

Bezoekers van evenementen en festivals hebben vaak tassen en jassen bij zich. Het is van belang om daar een opslagruimte voor aan te bieden. Vernooy biedt containers uitgerust met kluisjes, zodat bezoekers hun spullen veilig op kunnen bergen en met een gerust hart kunnen genieten van het evenement. We kunnen de lockerunits overal in Nederland leveren.