Container reparatie

 

Wilt u uw container laten ombouwen of heeft u interesse in containerreparatie, laat dit dan doen door de specialisten van G. Vernooy Retail & Trading B.V. uit Tiel, niet ver van Nijmegen. Uw container heeft een containerreparatie nodig om er weer tegen te kunnen. Of u nu een refurbished container wilt, uw container wilt laten ombouwen, of interesse heeft in containerreparatie, in onze werkplaats is alle nodige kennis beschikbaar om uw container weer helemaal in topstaat te brengen.

Containerreparatie om deze up-to-date te houden

Heeft u een container die inmiddels wat verouderd raakt? Dan kunnen we een vakkundige containerreparatie uitvoeren, zodat uw container weer als nieuw is, of uw container ombouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verhelpen van beschadigingen of het toevoegen van allerlei extra’s, zoals haken en andere bevestigingsmaterialen. Wilt u uw container ombouwen van kabel- naar haaksysteem of van ketting- naar haaksysteem? Dat is voor ons geen probleem! Onze specialisten draaien hun handen nergens voor om, en kunnen uw container altijd ombouwen.

Laat uw container repareren

Soms is het nodig om uw container te repareren. Is uw container vervormd door temperatuurwisselingen? Meestal kunnen we hem opnieuw voor u vormen of anders een containerreparatie uitvoeren. Ook als de deuren niet meer goed sluiten of het slot kapot is, dan repareren we deze voor u, of we voorzien uw container van nieuwe deuren. Want maatwerk, dat leveren we ook. Wordt het afnetten van de containers te zwaar voor uw collega’s? Wij monteren graag klapnetten aan uw container, of een eenvoudig te bedienen klep. Ontdek de mogelijkheden door te bellen naar +31(0)344 699699 of door een e-mail te sturen naar info@vernooy.nl. Heeft u andere vragen  over een containerreparatie? Ook dan helpen we u natuurlijk graag.