Afzetcontainers te koop

 

Bij G. Vernooy Retail & Trading uit Tiel, nabij Nijmegen, zijn er diverse gebruikte afzetcontainers te koop. Afzetcontainers zijn er in diverse varianten. Met een afzetcontainer bedoelen we meestal een portaalcontainer, met een deksel, of een openbakcontainer. Soms worden de gebruikte afzetcontainers die wij te koop hebben, uitgevoerd met een Franse deur (of Franse klep). Ook hebben we containers met een 'huisje' of met hydraulische deksel. Iedereen kan dus een geschikte tweedehands container kopen.

Gebruikte afzetcontainers naar wens te koop

Wij kunnen de containers die u wenst nieuw leveren, maar u kunt ook een tweedehands container kopen bij ons bedrijf. We bouwen alle afzetcontainers in Tiel, op basis van uw specificaties. Ook kunt u bij ons een gebruikte container kopen, die wij graag voor u aanpassen. Wij bevestigen er dan bijvoorbeeld andere of extra onderdelen aan of in. Wat u danook aangepast wilt hebben aan een gebruikte container voordat u deze gaat kopen, wij helpen u graag. Wij leveren altijd optimaal maatwerk, wat best uniek is als u een tweedehands container gaat kopen, want een gebruikte container, daar kan meestal niets meer aan veranderd worden. Hierin onderscheiden wij ons dus van andere aanbieders. Dus als u gebruikte afzetcontainers zoekt die te koop is, maar die u ook nog aangepast wilt hebben, klopt u gerust bij ons aan. Onze ervaren specialisten helpen u graag als u een tweedehands container wilt kopen, bijvoorbeeld met de juiste reparaties.

Ontdek ons huidige aanbod

Wilt u een tweedehands container gaan kopen? Ontdek ons huidige aanbod hieronder. Heeft u op onze website niet de juiste gebruikte container gevonden, en wilt u graag weten of wij nog andere gebruikte afzetcontainers te koop hebben? Neem contact met ons op, we helpen graag zoeken. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)344 699699 of door een e-mail te sturen naar info@vernooy.nl.

Dit zijn de gebruikte afzetcontainers die te koop en op voorraad zijn: